Even voorstellen

AllesWrappen.nl is de plek om jouw interieur een nieuwe uitstraling te geven! Even voorstellen, ik ben Twan van der Louw, opgegroeid tussen het reclamewerk en de printers in de reclamezaak van mijn vader. Na flink wat jaren ervaring opgedaan te hebben in de reclamewereld (als klein jongetje ging al mee op de bus naar klanten samen met mijn vader) viel mij een steeds groter wordende vraag op.

Namelijk de vraag naar het wrappen van keukens, badkamers, wanden en om dergelijke producten een tweede leven geven. Na wat online onderzoek bleek dat er nog geen partij was die dit compleet en volledig aanbood, toen is AllesWrappen.nl ontstaan.

Team van specialisten

Samen met mijn team van specialisten sta ik 6 dagen per week klaar om alles wat er te wrappen valt een tweede leven te geven. Door de jarenlange ervaring met reclamefolies weet ons team exact welke folies er geschikt voor elke bestemming. Zo houden we extra rekening met oppervlakken die te maken hebben met water, bijvoorbeeld in de badkamer, en met oppervlakken die veel gebruikt worden houden we extra rekening met de krasbestendigheid.

Zo kunnen wij voor elk project een geschikt pakket voor je samenstellen. Op het gebied van kleuren en prints bieden we honderden keuzes aan, er zit dus altijd wel wat voor je tussen. Heb je een uniek item of product dat je gewrapt wilt hebben? Laat het ons weten! Onze naam is niet voor niets AllesWrappen.nl.

aanrecht wrappen marmer
Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw keuken, wand of badkamer toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Geniet van het gevoel van nieuw sanitair & meubilair