Wanden wrappen

Wand laten wrappen

Naast dat je je wanden kunt laten schilderen of behangen, kun je er ook voor kiezen om je wanden te laten wrappen. Door je wanden te laten wrappen kun je snel een strakke look realiseren die niet van echt te onder scheiden is. De interieurfolie heeft een voelbare structuur die diepte en sfeer geeft aan je interieur. Wij hebben een breed assortiment interieurfolie’s waar je uit kunt kiezen. Ga jij voor een effen kleur of toch liever voor een chique marmer look op de wand?

wand laten wrappen poul services
wanden wrappen wit

Nieuwsgierig naar wat wij zoal al hebben gerealiseerd? Bekijk hier ons portfolio en laat je inspireren!

Portfolio

Makkelijk afneembaar en slijtvast

Het laten wrappen van je wanden levert veel voordelen op. Zo zijn gewrapte wanden heel makkelijk afneembaar en zijn ze slijtvast. Doordat het zo goed afneembaar is, is het zeer geschikt voor ruimtes waar hygiëne extra van belang is. Denk hierbij aan kinderdagverblijven, ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen.

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen wanden wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw wand toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom je muren wrappen?

Je muren laten wrappen biedt een veelzijdige en creatieve manier om om de uitstraling en functionaliteit van een ruimte aan te passen. Muurwrapping is een techniek waarbij een speciaal ontworpen vinylfolie wordt aangebracht op de muur naar keuze. Het stelt je in staat om je ruimte te voorzien van gepersonaliseerde ontwerpen, afbeeldingen, patronen of kleuren op de muur. Je kunt de look van een muur snel en eenvoudig veranderen zonder ingrijpende renovaties.

muur wrappen

Voordelen muur wrappen

Een van de voornaamste redenen waarom men tegenwoordig voor muren wrappen gaat is dat je snel een strakke look kunt realiseren die niet van echt te onder scheiden is. De interieurfolie heeft een voelbare structuur die diepte en sfeer geeft aan je interieur. Zo kun je zonder te veel te betalen genieten van het gevoel van een nieuwe muur. Er hoeft niks gesloopt te worden dus je zult amper overlast ervaren. Het team van Alleswrappen kan het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, het wrappen van je muur is dus snel en efficiënt. Daarnaast beschermt de wrap de uur tegen beschadigingen, vlekken of slijtage. Naast de praktische voordelen, is er ook de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu gaat voor een moderne minimalistische uitstraling of een tof kleurtje, de keuze is reuze en volledig aan te passen naar jouw persoonlijke stijl.

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Binnen een week je wand gewrapt