Keukens wrappen

Keukens

Keukens wrappen is het nieuwe ‘verbouwen’! Wanneer je bent uitgekeken op de huidige kleur van je keuken, maar geen zin hebt in een een uitgebreide verbouwing, dan biedt Alleswrappen voor jou de perfecte oplossing. Het laten wrappen van je keuken zorgt dat je keuken er snel én voordelig weer uitziet als nieuw. Of dat je nu een mooie matte, hoogglans of betonlook wilt. Met wrapfolie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Naast dat wij je keukenonderdelen zoals de keukenkastjes, keukenlades en het aanrechtblad kunnen wrappen, kunnen wij de frontjes ook vernieuwen. Vind je bijvoorbeeld dat zowel de kleur als de uitstraling van je keukendeurtjes niet meer van deze tijd is? Dan kunnen wij strakke deurtjes in elke gewenste kleur voor je realiseren. Wij kunnen de nieuwe deurtjes leveren met een tip-on druksysteem waardoor het resultaat een strakke én greeploze keuken is die helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Wil je meer weten over wat wij voor jouw keuken betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar wat wij zoal al hebben gerealiseerd? Bekijk hier ons portfolio en laat je inspireren!

Portfolio

Niet vervangen, maar besparen

Een nieuwe keuken loopt al snel hoog op in de kosten. Door te kiezen voor het laten wrappen van je keuken, bespaar je erg veel geld. Het mooie van wrapfolie is bovendien dat het ook eenvoudig te verwijderen is. Ben je dus uitgekeken op de wrap, dan kunnen wij deze gemakkelijk verwijderen en je keuken voorzien van weer een geheel nieuwe look!

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen keukens wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Binnen een week je keuken gewrapt