Keukens wrappen

Wrappen van keukens

Keukens wrappen is het nieuwe ‘verbouwen’! Wanneer je bent uitgekeken op de huidige kleur van je keuken, maar geen zin hebt in een een uitgebreide verbouwing, dan biedt Alleswrappen voor jou de perfecte oplossing. Het laten wrappen van je keuken zorgt dat je keuken er snel én voordelig weer uitziet als nieuw. Of dat je nu een mooie matte, hoogglans of betonlook wilt. Met wrapfolie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Naast dat wij je keukenonderdelen zoals de keukenkastjes, keukenlades en het aanrechtblad kunnen wrappen, kunnen wij de frontjes ook vernieuwen. Vind je bijvoorbeeld dat zowel de kleur als de uitstraling van je keukendeurtjes niet meer van deze tijd is? Dan kunnen wij strakke deurtjes in elke gewenste kleur voor je realiseren. Wij kunnen de nieuwe deurtjes leveren met een tip-on druksysteem waardoor het resultaat een strakke én greeploze keuken is die helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Wil je meer weten over wat wij voor jouw keuken betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar wat wij zoal al hebben gerealiseerd? Bekijk hier ons portfolio en laat je inspireren!

Portfolio

Niet vervangen, maar besparen

Een nieuwe keuken loopt al snel hoog op in de kosten. Door te kiezen voor het laten wrappen van je keuken, bespaar je erg veel geld. Het mooie van wrapfolie is bovendien dat het ook eenvoudig te verwijderen is. Ben je dus uitgekeken op de wrap, dan kunnen wij deze gemakkelijk verwijderen en je keuken voorzien van weer een geheel nieuwe look!

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen keukens wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom je keuken laten wrappen?

De keuken is het hart van het huis, een plek waar culinaire creativiteit tot leven komt en waar vrienden en familie samenkomen. Je keuken laten wrappen biedt een kostenefficiënte manier om de look van jouw keuken te vernieuwen. Snel én zonder een grote verbouwing kun je de kleur en stijl aanpassen naar wens. Of je nu gaat voor een betonlook, houtlook, hoogglans wit of strak grijs, keukenwraps geven je de mogelijkheid om je keuken om te toveren tot een ruimte die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.

wat is keuken wrappen

Voordelen keuken wrap

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen tegenwoordig kiezen voor een keuken wrap is de kostenbesparing in vergelijking met een volledige keukenrenovatie. Op deze manier kun je genieten van het gevoel van een nieuwe keuken zonder aanzienlijke uitgaven. Bovendien is er geen sloopwerk nodig, wat betekent dat je nauwelijks overlast zult ondervinden. Het team van Alleswrappen kan het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, waardoor het wrappen van je keuken snel en efficiënt verloopt. Naast de praktische voordelen biedt deze aanpak ook ruimte voor creatieve vrijheid. Of je nu kiest voor een moderne, minimalistische uitstraling of juist voor een levendige kleur, ze mogelijkheden zijn zeer divers.

Wat is keuken wrappen?

Het wrappen van een keuken is een techniek waarbij een dunne, zelfklevende folie of vinyl wordt gebruikt om bestaande keukenoppervlakken, zoals keukenkastjes, keukenbladen en fronten, te bedekken met een nieuw uiterlijk. De folie is beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor je de stijl van je keuken kunt aanpassen naar jouw persoonlijke stijl. Het aanbrengen van een keukenwrap vereist zorgvuldige voorbereiding en nauwgezette uitvoering voor een perfect eindresultaat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Geniet van het gevoel van een nieuwe keuken met Alles Wrappen!

keuken wrap

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Binnen een week je keuken gewrapt