Keukendeurtjes wrappen

Keukendeurtjes wrappen

In je keuken breng je dagelijks diverse momenten door. Je smeert er je brood en je kookt er eten. Daarnaast valt een keuken altijd erg op in een ruimte. Je wilt daarom dat je keuken niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook een uitstraling heeft die voldoet aan jouw wensen. Nu is de aanschaf van een nieuwe keuken een flinke uitgave, maar heb je er weleens aan gedacht om je keukend te laten wrappen? Je kunt er dan voor kiezen om je gehele keuken te laten wrappen of alleen het aanrechtblad of de keukendeurtjes.

Wanneer je bent uitgekeken op de huidige look van je keuken, kun je door het laten wrappen van je keukendeurtjes een haast nieuwe keuken creëren. Doordat je de keuze hebt uit vele kleuren, printjes en structuren kun je je keuken helemaal laten voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Dus of dat je nu voor een houtlook of betonlook wil gaan of toch liever voor mat of hoogglans zwart, Alleswrappen wrapt jouw keuken zoals jij deze voor ogen hebt!

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar wat wij zoal al hebben gerealiseerd? Bekijk hier ons portfolio en laat je inspireren!

Portfolio

De voordelen van keukendeur wrappen

Het laten wrappen van je keukendeurtjes kent vele voordelen. De grootste hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Het is super snel gerealiseerd
 • Geen rommel zoals bij een verbouwing
 • Het resultaat is mega strak
 • De keuze in kleur, print en structuur is eindeloos
 • Wrappen is een goedkope oplossing

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen keukens wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom keukendeur wrappen?

De keuken is het hart van het huis, een plek waar culinaire creativiteit tot leven komt en waar vrienden en familie samenkomen. Je keuken laten wrappen biedt een kostenefficiënte manier om de look van jouw keuken te vernieuwen. Snel én zonder een grote verbouwing kun je de kleur en stijl aanpassen naar wens.

Kies voor een betonlook, houtlook, hoogglans wit of strak grijs: keukenwraps geven je de mogelijkheid om je keuken om te toveren tot een ruimte die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.

keukendeur wrappen

Voordelen keukendeur wrappen

Een van de voornaamste redenen waarom men tegenwoordig voor keukendeuren wrappen gaat is de kostenbesparing in vergelijking met een grote keukenrenovatie. Zo kun je zonder te veel te betalen genieten van een opgefriste keuken. Er hoeft niks gesloopt te worden dus je zult amper overlast ervaren. Wij van Alleswrappen kunnen het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, het wrappen van je keukendeuren is dus snel en efficiënt. Naast de praktische voordelen, is er ook de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu gaat voor een moderne minimalistische uitstraling of een gedurfd kleurtje, de beschikbare opties zijn vrijwel eindeloos. De keuze is helemaal aan jou maar voor advies kun je vrijblijvend contact opnemen.

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Binnen een week je keuken gewrapt