Keukendeuren wrappen

Laat jouw keukendeuren wrappen!

In je keuken breng je dagelijks veel tijd door. Je bereid er niet alleen eten, je eet er meestal ook. In een ruimte valt een keuken vaak ook nog eens op. Hierdoor wil je dat je keuken niet alleen van alle gemakken voorzien is, maar ook de uitstraling heeft waar jij blij van wordt. De aanschaf van een nieuwe keuken is een flinke uitgave en daarnaast brengt het een hoop verbouwingsoverlast met zich mee. Heb je er weleens aan gedacht om je keuken te laten wrappen? Je kunt er dan voor kiezen om je gehele keuken te laten wrappen of alleen het aanrechtblad of de keukendeuren.

Als je eigenlijk bent uitgekeken op de kleur van je huidige keuken dan kun je door het laten wrappen van je keukenkasten een geheel nieuwe look aan je keuken geven! Wij hebben een ruim assortiment aan wrapfolie waardoor de keuze aan kleuren, prints en structuren eindeloos is. Of dat jij je keuken nu een houtlook, betonlook of matte uitstraling wilt geven, Alleswrappen kan het voor jou realiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op, we gaan graag voor je aan de slag!

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar wat wij zoal al hebben gerealiseerd? Bekijk hier ons portfolio en laat je inspireren!

Portfolio

De voordelen van wrappen

Het laten wrappen van je keukendeuren kent vele voordelen. De grootste hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Het is super snel gerealiseerd
 • Geen rommel zoals bij een verbouwing
 • Het resultaat is mega strak
 • De keuze in kleur, print en structuur is eindeloos
 • Wrappen is een goedkope oplossing

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen keukens wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom je keukendeuren wrappen?

De keuken is het hart van het huis, een plek waar culinaire creativiteit tot leven komt en waar vrienden en familie samenkomen. Je keuken laten wrappen biedt een kostenefficiënte manier om de look van jouw keuken te vernieuwen. Snel én zonder een grote verbouwing kun je de kleur en stijl aanpassen naar wens.

Of je nu gaat voor een betonlook, houtlook, hoogglans wit of strak grijs, keukenwraps geven je de mogelijkheid om je keuken om te toveren tot een ruimte die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.

keuken deuren wrappen

Keukendeuren wrappen voordelen

Een van de voornaamste redenen waarom men tegenwoordig voor keuken deuren wrappen gaat is de kostenbesparing in vergelijking met een grote keukenrenovatie. Zo kun je zonder te veel te betalen genieten van een opgepimpte keuken. Er hoeft niks gesloopt te worden dus je zult niet veel overlast ervaren. Het team van Alleswrappen kan het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, het wrappen van je keuken deuren is dus snel en efficiënt. Naast de praktische voordelen, is er ook de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu gaat voor een moderne minimalistische uitstraling of een tof kleurtje, de beschikbare opties zijn vrijwel eindeloos. De keuze is helemaal aan jou maar voor een passend advies kun je vrijblijvend contact opnemen.

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Binnen een week je keuken gewrapt