Keukendeurtjes vervangen

Wij vervangen jouw keukendeurtjes

Wanneer de keukendeurtjes versleten zijn, kan de keuken er verouderd uitzien. Om de keuken weer een frisse uitstraling te geven, kun je ervoor kiezen om de hele keuken te vernieuwen, maar dat kan behoorlijk duur zijn. Een alternatief is om alleen de keukendeurtjes te vervangen. Dit geeft je keuken een geheel nieuwe uitstraling tegen een relatief lage prijs. Het vernieuwen van de keukendeurtjes heeft meerdere voordelen. Allereerst ziet je keuken er weer als nieuw uit en hoef je niet langer tegen een verouderde keuken aan te kijken. Bovendien is het aanzienlijk goedkoper dan een volledige keukenrenovatie. Een ander voordeel is dat het vervangen van de keukendeurtjes een snelle en makkelijk te klaren klus is. Je hoeft de keuken niet wekenlang te missen en je hebt geen last van de overlast van een verbouwing.

Keuken frontjes wrappen

Een optie om de uitstraling van de keuken te vernieuwen is het wrappen van de keukenfrontjes. Dit is een techniek waarbij de frontjes van de keuken worden voorzien van een laag wrapfolie in een andere kleur of design. Het voordeel van deze techniek is dat het relatief goedkoop is en dat het resultaat vergelijkbaar is met het vervangen van de keukendeurtjes. Bovendien is het wrappen van de keukenfrontjes een milieuvriendelijkere optie, omdat er minder afval ontstaat dan bij het vervangen van de deurtjes. Wij kunnen je keuken op een professionele manier wrappen en garanderen jou een super mooi resultaat!

Frontjes keuken vervangen

Naast dat wij je keukenonderdelen zoals de keukenkastjes, keukenlades en het aanrechtblad kunnen wrappen, kunnen wij de frontjes ook vernieuwen. Vind je bijvoorbeeld dat zowel de kleur als de uitstraling van je keukendeurtjes niet meer van deze tijd is? Dan kunnen wij strakke deurtjes in elke gewenste kleur voor je realiseren. Wij kunnen de nieuwe deurtjes leveren met een tip-on druksysteem waardoor het resultaat een strakke én greeploze keuken is die helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Wil je meer weten over wat wij voor jouw keuken kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk meer projecten

Geen hak en breekwerk

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je keuken een nieuwe uitstraling te geven, dan is wrappen de ideale oplossing. Met wrappen hoeven we geen kostbaar hak- en breekwerk te doen. Bovendien is het een snel proces, meestal is je keuken binnen een dag klaar! En het beste is dat we 5 jaar garantie bieden op onze service. Je kunt er zeker van zijn dat je keuken er binnen een week als nieuw uit zal zien.

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl kunnen we meer dan alleen je keukendeurtjes wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Klaar om je keukendeurtjes te wrappen?

Vul onderstaand formulier in, het liefst met een foto van je keuken zodat we de scherpste offerte voor jou kunnen opstellen.

Naam
Foto van het object
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Wij zorgen voor de beste oplossing!

Zijn jouw keukendeurtjes toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Geniet van het gevoel van een nieuwe keuken