Keukenblad wrappen

Keukenblad vernieuwen met wrapfolie

Werkt jouw keuken nog geheel naar behoren, maar voldoet de kleur of print niet meer aan je wensen? Bij Alleswrappen kun je je gehele keuken van een nieuwe look voorzien door middel van wrapfolie. Zowel het keukenblad als de kastjes kunnen wij door te wrappen een geheel nieuwe uitstraling geven. Wil je alleen je keukenblad van wrapfolie laten voorzien, omdat er bijvoorbeeld lichte beschadigingen op zitten of omdat je het nog tevreden bent met de kleur van de rest van je keuken? Uiteraard is ook dat mogelijk en komen wij dan met onze expertise de wrapfolie plaatsen volgens jouw wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan voorzien wij je van een passend advies.

 • Keuze uit meer dan 500 kleuren
 • 5 jaar garantie
 • Geen hak en breekwerk
 • Vaak binnen één dag klaar

Met het laten wrappen van je keukenblad voorzien wij jouw keuken in korte tijd van een geheel nieuwe look. Dus wil jij je keuken aan jouw huidige smaak laten voldoen? Neem dan contact met ons op. Wij maken jouw keukenblad, zonder de overlast van een verbouwing, weer als nieuw! Ga jij voor houtlook, betonlook of voor een mooie hoogglans of matte kleur?

Offerte aanvragen

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk meer projecten

De voordelen van wrappen

Het laten wrappen van je keukenblad kent vele voordelen. De grootste hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Het is super snel gerealiseerd
 • Geen rommel zoals bij een verbouwing
 • Het resultaat is mega strak
 • De keuze in kleur, print en structuur is eindeloos
 • Wrappen is een goedkope oplossing

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen keukens wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Klaar om je keukenblad te wrappen?

Vul onderstaand formulier in, het liefst met een foto van je keuken zodat we de scherpste offerte kunnen opstellen voor jou.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 6.
  Wij zorgen voor de beste oplossing!

  Is jouw keuken toe aan een nieuwe look?

  Neem contact op

  Waarom je aanrechtblad wrappen?

  De keuken is het hart van het huis, een plek waar culinaire creativiteit tot leven komt en waar vrienden en familie samenkomen. Je aanrechtblad laten wrappen biedt een kostenefficiënte manier om de look van jouw keuken te vernieuwen. Snel én zonder een grote verbouwing kun je de kleur en stijl aanpassen naar wens.

  Of je nu gaat voor een anrechtblad wrappen in  betonlook, houtlook, hoogglans wit of strak grijs, keukenwrapping geeft je de mogelijkheid om je keuken om te toveren tot een ruimte die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.

  keukenblad wrappen marmer

  Voordelen keukenblad wrappen

  Een van de voornaamste redenen waarom men tegenwoordig voor keukenblad wrappen gaat is de kostenbesparing in vergelijking met een grote keukenrenovatie. Zo kun je zonder te veel te betalen genieten van het gevoel van een nieuwe keuken. Er hoeft niks gesloopt te worden dus je zult amper  overlast ervaren. Het team van Alleswrappen kan het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, het wrappen van je keukenblad is dus snel en efficiënt. Naast de praktische voordelen, is er ook de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu gaat voor een moderne minimalistische uitstraling of een tof kleurtje, de keuze is reuze.

  Populair: keukenblad wrappen marmer

  Een van de meest gekozen opties is een keukenblad wrappen met marmer. Het is een trend van de afgelopen jaren. Wij begrijpen helemaal waarom! Het voorziet je keuken van een moderne en luxe uitstraling. Marmer heeft een natuurlijke schoonheid en elegantie die veel mensen aanspreekt. De opties met marmer zijn vrijwel eindeloos: veel verschillende kleuren en patronen. Daardoor kan het gemakkelijk worden aangepast aan verschillende keukenstijlen en kleurenschema’s. Daarnaast hebben marmeren keukenbladen een tijdloze uitstraling en ze zullen niet snel uit de mode raken.

  Creëer een keuken die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren, de keuze is reuze! Voor vrijblijvend advies: neem contact met ons op. Geniet van het gevoel van een nieuwe keuken met Alles Wrappen!

  keukenblad wrappen

  Waarom Alles Wrappen?

  • 1
   Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

  • 2
   5 jaar garantie

  • 3
   Geen hak en breekwerk

  • 4
   Meestal binnen 1 dag klaar

  • 5
   Geniet van het gevoel van een nieuwe keuken