Ga voor een complete keukenwrap door AllesWrappen!

Omdat je dagelijks tijd doorbrengt in je keuken, is het belangrijk dat je keuken aansluit bij je behoeften. Het is daarbij niet alleen fijn dat je keuken is voorzien van alle gemakken, maar ook de sfeer in de ruimte is van grote waarde. Werkt je keuken nog naar behoren, maar voldoet de uitstraling niet meer aan jouw wensen? Heb je weleens nagedacht over een keukenwrap? Je kunt er dan voor kiezen om je gehele keuken te laten wrappen, maar ook enkel de keukenkastjes of het aanrechtblad. Zo beschik jij binnen no-time over een vrijwel nieuwe keuken zonder de hoge kosten van een verbouwing.

 • Keuze uit meer dan 500 kleuren
 • 5 jaar garantie
 • Geen hak en breekwerk
 • Vaak binnen één dag klaar

Door te kiezen voor een keukenwrap kunnen wij jouw keuken snel en gemakkelijk een tweede leven geven. Wij geven jouw keuken een compleet nieuwe look zonder de overlast en hoge kosten van een verbouwing. Wil jij graag een matte of juist een hoogglans keuken? Wij hebben een ruim assortiment wrapfolie in allerlei kleuren, prints en structuren. Dus wat je ook voor ogen hebt; wij realiseren het voor jou! Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom in contact

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk meer projecten

De voordelen van wrappen

Kiezen voor een keukenwrap in plaats van verbouwen kent vele voordelen. De grootste hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Het is super snel gerealiseerd
 • Geen rommel zoals bij een verbouwing
 • Het resultaat is mega strak
 • De keuze in kleur, print en structuur is eindeloos
 • Wrappen is een goedkope oplossing

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen keukenwrap. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Klaar voor een keukenwrap?

Vul onderstaand formulier in, het liefst met een foto van je keuken zodat we ede scherpste offerte voor jou kunnen opstellen.

Naam
Foto van het object
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Keukenwrapping kosten

De keuken is het hart van het huis, een plek waar culinaire creativiteit tot leven komt en waar vrienden en familie samenkomen. Je keuken laten wrappen biedt een kostenefficiënte manier om de look van jouw keuken te vernieuwen. Snel én zonder een grote verbouwing kun je de kleur en stijl aanpassen naar wens. De uiteindelijke kosten hangen nauw samen met de grootte van je keuken en uit de hoeveelheid laden en kastjes je keuken bestaat. Daarnaast speelt de folie die je kiest ook een rol bij de kosten.

Of je nu gaat voor een betonlook, houtlook, hoogglans wit of strak grijs, keukenwraps geven je de mogelijkheid om je keuken om te toveren tot een ruimte die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.

keukenwrapping kosten

Voordelen van keukenwrapping

Een van de voornaamste redenen waarom men tegenwoordig voor keukenwrapping gaat is de kostenbesparing in vergelijking met een grote keukenrenovatie. Zo kun je zonder te veel te betalen genieten van een opgefriste keuken. Er hoeft niks gesloopt te worden dus je zult amper overlast ervaren. Wij van Alleswrappen kunnen het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, het wrappen van je keuken is dus snel en efficiënt. Naast de praktische voordelen, is er ook de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu gaat voor een moderne minimalistische uitstraling of een gedurfd patroon, de beschikbare opties zijn vrijwel eindeloos. De keuze is helemaal aan jou maar voor advies kun je vrijblijvend contact opnemen.

Materialen en kleuropties

Er zijn verschillende materialen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Door de jarenlange ervaring met reclamefolies weet ons team exact welke folies er geschikt zijn voor elke bestemming. Zo houden we extra rekening met oppervlakken die te maken hebben met water (bijvoorbeeld in de badkamer) en met oppervlakken die veel gebruikt worden houden we extra rekening met de krasbestendigheid. Zo kunnen wij voor elk project een geschikt pakket voor je samenstellen. Op het gebied van kleuren en prints bieden we honderden keuzes aan, er zit dus altijd wel wat voor je tussen.

Het resultaat is een opgefriste keuken met een duurzame, krasbestendige laag die niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik. Geniet van het gevoel van een nieuwe keuken met Alles Wrappen!

keukenwrapping kosten alleswrappen

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Geniet van het gevoel van een nieuwe keuken