Kasten wrappen

Kasten laten wrappen

Door middel van het wrappen van je kasten, kunnen wij deze van een totale make-over voorzien. Zo zorgen wij ervoor dat je kast helemaal aansluit bij de rest van de ruimte. Ga jij voor een egale kleur of ben je meer van de printjes?  Met de eindeloze keuze aan wrapfolie’s is er altijd een kleur of patroon dat voldoet aan jouw persoonlijke wensen!

kasten wrappen hout
kasten wrappen alleswrappen
kasten wrappen wit

Nieuwsgierig naar wat wij zoal al hebben gerealiseerd? Bekijk hier ons portfolio en laat je inspireren!

Portfolio

Krasbestendig en snel gerealiseerd

De wrapfolie is uitermate geschikt om badkamermeubels en badkamerwanden mee te wrappen. Ondanks de stoom die vrijkomt tijdens het douchen of het in bad gaan, blijft onze folie goed zitten. Doordat de folie dus hitte bestendig en waterafstotend is, is het zeer geschikt om je badkamer mee te laten wrappen.

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl kunnen we meer dan alleen je badkamer wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw kast toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom je kast laten wrappen?

Het wrappen van je kast kan worden gedaan om het uiterlijk te veranderen. Je kunt je kasten op een efficiënte manier een nieuwe look geven. Een nieuwe kast kopen is dus niet nodig! Er zijn diverse wraps beschikbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je de kast volledig kunt aanpassen naar jouw persoonlijke smak of het interieur van de ruimte. Een nieuw kleurtje in de slaapkamer maar geen nieuwe kast nodig? Je kledingkast wrappen is een optie!

kleding kast wrappen

Voordelen kasten wrappen

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen tegenwoordig kiezen voor kasten wrappen is de kostenbesparing in vergelijking met een nieuwe kast kopen. Op deze manier kun je genieten van het gevoel van een nieuwe kast zonder aanzienlijke uitgaven. Het team van Alleswrappen kan het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, waardoor het wrappen van je kast snel en efficiënt verloopt. Naast de praktische voordelen biedt deze aanpak ook ruimte voor creatieve vrijheid. Of je nu kiest voor een moderne, minimalistische uitstraling of juist voor een levendige kleur, ze mogelijkheden zijn zeer divers.

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Binnen een week je keuken gewrapt