Badkamer wrappen

Badkamer laten wrappen

Bij Alleswrappen hebben wij alles in huis om jouw badkamer van een geheel nieuwe uitstraling te voorzien. Door het laten wrappen van badkamers kun je op een snelle en goedkope manier beschikken over een opgefriste badkamer. Ga jij voor mooie hoogglans kastjes of wil je liever betonlook? Wij hebben een ruim aanbod aan folies en kunnen jouw badkamer zonder de overlast van een verbouwing laten lijken als nieuw!

badkamers wrappen alleswrappen
badkamers wrappen koperen kranen

Nieuwsgierig naar wat wij zoal al hebben gerealiseerd? Bekijk hier ons portfolio en laat je inspireren!

Portfolio

Waterafstotend en hitte bestendig

Ondanks dat het in een badkamer vaak warm en vochtig is, is onze folie uitermate geschikt voor het wrappen van badkamermeubels. Water en stoom hebben immers geen slechte invloed op de kwaliteit van de folie. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de folie door het vocht en de warmte in de badkamer los gaat laten.

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl kunnen we meer dan alleen je badkamer wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw badkamer toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom je badkamer wrappen?

Een badkamer is een belangrijk onderdeel van je woning. Je spendeert er veel tijd met douchen, badderen en opfrissen. Het is logisch dat je een badkamer wil die aansluit bij jouw persoonlijke stijl. De badkamer wrappen is een kostenefficiënte manier om het gevoel te ervaren van een nieuwe badkamer. Snel én zonder grote verbouwing kun je de kleur en stijl aanpassen naar wens. Of je nu gaat voor een betonlook, houtlook, hoogglans wit of strak grijs, het laten wrappen van je badkamer geeft je de mogelijkheid om je keuken om te toveren tot een ruimte die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl.

badkamer laten wrappen

Voordelen badkamermeubel wrappen

Een van de voornaamste redenen waarom men tegenwoordig voor badkamermeubel wrappen gaat is de kostenbesparing in vergelijking met een grote badkamerrenovatie. Zo kun je zonder te veel te betalen genieten van het gevoel van een nieuwe keuken. Er hoeft niks gesloopt te worden dus je zult amper overlast ervaren. Het team van Alleswrappen kan het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, het wrappen van je badkamermeubels is dus snel en efficiënt. Naast de praktische voordelen, is er ook de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu gaat voor een moderne minimalistische uitstraling of een tof kleurtje, de keuze is reuze.

Het resultaat is een opgefriste badkamer met een duurzame, krasbestendige laag die niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik. Geniet van het gevoel van een nieuwe badkamer met Alles Wrappen!

Kosten badkamer wrappen

Er zijn verschillende materialen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Door de jarenlange ervaring met reclamefolies weet ons team exact welke folies er geschikt zijn voor elke bestemming. Zo houden we  bij badkamers extra rekening met oppervlakken die te maken hebben met water en met oppervlakken die veel gebruikt worden houden we extra rekening met de krasbestendigheid. Zo kunnen wij voor elk project een geschikt pakket voor je samenstellen. Op het gebied van kleuren en prints bieden we honderden keuzes aan, er zit dus altijd wel wat voor je tussen. De uiteindelijke kosten hangen nauw samen met de grootte van je badkamer en uit de hoeveelheid laden en kastjes je badkamer bestaat. Daarnaast speelt de folie die je kiest ook een rol bij de kosten. Vraag een offerte aan.

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Binnen een week je keuken gewrapt