Keuken laten wrappen

Hét moment om jouw keuken te laten wrappen!

Als je bent uitgekeken op de huidige kleur van je keuken kun je er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe keuken aan te schaffen. Het nadeel hiervan is dat de kosten van een nieuwe keuken erg hoog zijn en dat je lange tijd in de overlast van een verbouwing komt te zitten. Door te kiezen voor het laten wrappen van je keuken bespaar je jezelf flinke kosten en zit je niet in de rommel van een verbouwing.

Of dat je nu een matte of hoogglans keuken wilt of een met een hout- of een beton look; wij kunnen jouw droomkeuken realiseren! Bij Alleswrappen beschikken we over een breed assortiment aan wrapfolie’s waardoor de mogelijkheden in kleuren, printjes en structuren eindeloos zijn! Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig naar wat wij zoal al hebben gerealiseerd? Bekijk hier ons portfolio en laat je inspireren!

Portfolio
keukens wrappen alleswrappen
keukens wrappen zwart
keukens wrappen wit

Niet vervangen, maar besparen

De aanschaf van een nieuwe keuken loopt al snel hoog op in de kosten. Door te kiezen voor het laten wrappen van je keuken in plaats van verbouwen, bespaar je veel in de kosten. Wrapfolie is ook gemakkelijk weer te verwijderen dus als je bent uitgekeken op kleur, dan kunnen wij deze eenvoudig vervangen met een nieuwe laag folie!

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen keukens wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom Alles Wrappen?

  • 1
    Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

  • 2
    Geef jouw interieur een 2e leven

  • 3
    Meer dan 500 klanten gingen je voor