Tafel laten wrappen

Wrappen is een duurzame manier om je huidige meubels in een nieuw jasje te steken. Daarnaast is laten wrappen natuurlijk veel goedkoper dan het nieuw kopen van bijvoorbeeld tafels. Bij Alleswrappen voorzien wij jouw tafel graag van een nieuwe look! Of dat je nu een mooie warme houtlook wilt creëren of liever voor een mooie matte of hoogglans kleur wilt gaan, wij hebben een folie die aansluit op jouw wensen.

 • Keuze uit meer dan 500 kleuren
 • 5 jaar garantie
 • Geen hak en breekwerk
 • Vaak binnen één dag klaar
Kom in contact

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk meer projecten

Perfect te vormen en afneembaar

Interieurfolie is zeer geschikt voor het wrappen van tafels. Dit is omdat de folie bestand is tegen hoge temperaturen en hierdoor makkelijk te verwarmen is. Doordat de folie zo goed verwarmd kan worden, kan het netjes geplakt worden over hoekjes, rondingen, sierlijsten en inkepingen. Bovendien is de folie makkelijk af te nemen en dus goed schoon te houden.

Overige diensten

Bij Alleswrappen.nl doen we meer dan alleen tafels wrappen. Wij ontzorgen het wrappen van nagenoeg alles, dus ook van:

Klaar om je tafel te wrappen?

Vul onderstaand formulier in, het liefst met een foto van je tafel zodat we de scherpste offerte kunnen opstellen voor jou.

Naam
Foto van het object
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Wij zorgen voor de beste oplossing!

Is jouw tafel toe aan een nieuwe look?

Neem contact op

Waarom je tafel wrappen?

Het wrappen van je tafel kan worden gedaan om het uiterlijk te verbeteren. Je kunt je tafel op een efficiënte manier een nieuwe look geven. Een nieuwe tafel kopen is dus niet nodig! Er zijn diverse wraps beschikbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je de tafel volledig kunt aanpassen naar jouw persoonlijke smak of het interieur van de ruimte.

Laat je tafel wrappen

Een van de voornaamste redenen waarom men tegenwoordig voor tafels wrappen gaat is dat je snel een strakke look kunt realiseren die niet van echt te onder scheiden is. De interieurfolie heeft een voelbare structuur die diepte en sfeer geeft aan je interieur. Zo kun je zonder te veel te betalen genieten van het gevoel van een nieuwe tafel. Het team van Alleswrappen kan het werk vaak binnen enkele dagen voltooien, het wrappen van je tafel is dus snel en efficiënt. Daarnaast beschermt de wrap de tafel tegen beschadigingen, vlekken of slijtage. Naast de praktische voordelen, is er ook de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu gaat voor een moderne minimalistische uitstraling of een tof kleurtje, de keuze is reuze en volledig aan te passen naar jouw persoonlijke stijl.

Waarom Alles Wrappen?

 • 1
  Wrappen kost een fractie van nieuw kopen

 • 2
  5 jaar garantie

 • 3
  Geen hak en breekwerk

 • 4
  Meestal binnen 1 dag klaar

 • 5
  Geniet van het gevoel van een nieuwe tafel